Localització:

C/ Estació 16, Ripoll 17500 (Girona) CATALUNYA

Data de creació:

Setembre de 2004

Estils

Folk alternatiu, Indie Rock, Pop, Ska, Jungle, Electro-Pop, Rock Català, Britpop, Funk, Metal, Cocktail, Dance, Cow Punk, Pop Català, Grunge, Electronic Pop, Espardenya Rock, College Rock, Punk, Folk, Lofi, Friki Music i Xiruca Ska...

QUE FEM?

Quimera Records és un Segell independent creat per donar forma a la feina d’intèrprets i autors amb ganes d’editar un disc sota llicència Creative Commons. Vam ser els primers a fer-ho a Catalunya.

Creative Commons és una eina que no és única, té diferents llicencies, diferents matisos, i l'autor pot decidir si es reserva uns drets o uns altres.

La principal característica de Creative Commons és que els autors facilitin la compartició i la reutilització de la seva obra i la possibilitat que es promogui per canals de difusió que no siguin els habituals.

A quimera Records, enregistrem discos i cançons amb la intenció de fer arribar la música dels postres artistes al màxim d’orelles possibles.

La música és cultura i l’accès a la cultura hauria de ser lliure. És per això que llicenciem disca amb llicència Copyleft: Creative Commons.

Quimera records s’encarrega de portar a terme tot el process perquè el teu disc agafi la forma i arribi al màxim de llocs possibles.
Quimera Records. C/Rubens 6-8. Pol. Ind. Els Pintors. Ripoll 17500. T. 972 71 45 19.